U bent hier: Home » SAR Academy

SAR Academy

SAR Academy

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) organiseert jaarlijks de best gewaardeerde masterclasses en workshops voor adviseurs die niet zijn ingeschreven in één van de register van de SAR. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij het conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

De SAR Summer Academy is bedoeld voor mensen die geen registratie hebben bij één van de registers van de SAR maar wel interesse hebben in één van de actuele onderwerpen uit het aanbod van de meer dan 200 PE-sessies die de SAR verzorgt voor de drie erkenningsregelingen die onder haar beheer vallen.
Dat zijn de Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), het Register Pensioenadviseurs (RPA) en het Register Gevolmachtigd Agent (RGA). 
De erkenningsregelingen vertegenwoordigen professionals met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid. De ingeschrevenen in de registers volgen meerdere masterclasses of workshops per jaar. In totaal organiseert de SAR voor haar achterban gemiddeld 200 bijeenkomsten. De ingeschrevenen waarderen deze gemiddeld met een 8. Hiermee bereikt de SAR dat het kennisniveau van alle ingeschrevenen hoger en actueler is dan de huidige wettelijke PE. 

De prijs van de bijeenkomsten (twee workshops, inclusief catering en certificaat van deelname) bedraagt 450 euro (vrij van BTW). Uiteraard is het ook mogelijk om aan één workshop deel te nemen. De prijs bedraagt dan 225 euro, inclusief catering en certificaat van deelname. Aansluitend aan de bijeenkomst is er een hapje en een drankje voor de deelnemers. De aanvangstijden zijn:
Workshop ochtend - van 12.00 tot 15.30 uur;
Workshop middag - van 15.45 tot 20.00 uur.

De SAR wil via deze Academy mensen in de gelegenheid stellen zijn of haar vakkennis op een hoger peil te brengen en te houden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met de SAR en de toegevoegde waarde van inschrijving in één van de registers. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de SAR via e-mail: info@sar.nu.

Bekijk het programma voor de SAR Academy

logo rv productions Website ontwerp RV Productions © 2011. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer