Stichting Assurantie Registratie

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) beheert de erkenningsregelingen voor de financiële dienstverlening. De SAR voorziet in het transparant vastleggen en onderhouden van het deskundigheidsniveau van de bij haar geregistreerde assurantiemakelaars, assurantieadviseurs, pensioenadviseurs en gevolmachtigd agenten. Vanuit de overtuiging dat het past bij een verdere professionalisering van het verzekeringsvak. De erkenningsregelingen vertegenwoordigen beroepsgroepen met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid.

De SAR ijvert voor een kwalitatief, hoogwaardig niveau van een financieel advies. Dat doen we door standaarden te stellen die we koppelen aan diverse keurmerken, afhankelijk van de tak van dienstverlening. Onze missie is het in stand houden en bevorderen van de vakbekwaamheid in de financiële dienstverlening. De financieel adviseurs die geregistreerd staan in de registers van de SAR steken uit boven het maaiveld. Ze onderscheiden zich door verder te gaan dan de wet van hen vereist. 

Lees verder

U bent hier: Home

046-4263866 (Tussen 10.00-12.00 en 14.00-16.00)

RMiA

Registermakelaar in Assurantiën

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de vier kernwaarden van de RMiA: Registermakelaar in Assurantiën. Een RMiA geeft onafhankelijk verzekeringsadvies van een uitzonderlijk hoog niveau. Iedere RMiA wordt getoetst of hij voldoet aan de inhoudelijke én professionele kwaliteitseisen.

Meer informatie

RPA

Register Pensioen Adviseur

De Register Pensioenadviseur (RPA) zorgt voor onderscheid in pensioenadvies. De RPA kiest ervoor om zich kwalitatief te onderscheiden in zijn dienstverlening naar de klant en verder te gaan dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid.

Meer informatie

RGA

Register Gevolmachtigd Agent

De erkenningsregeling RGA vertegenwoordigt een beroepsgroep van gevolmachtigd agenten met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid. Als Register Gevolmachtigd Agent bent u aangesloten bij een herkenbaar keurmerk dat laat zien dat u aan hogere eisen voldoet.

Meer informatie

logo rv productions Website ontwerp RV Productions © 2011. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer