U bent hier: Home » Registers

Registers

Onafhankelijkheid in advies

De Stichting Assurantie Registratie beheert de erkenningsregelingen RMiA, RGA en RPA. De rode draad van de doelstellingen van deze drie erkenningsregelingen is om de kwaliteit van de dienstverlening transparanter maken en de klant een extra waarborg voor deskundigheid bieden. Voor alle erkenningsregelingen van de SAR geldt dat de geregistreerde adviseurs een verklaring van vrijheid in advies ondertekenen en de gedragscode van het betreffende register onderschrijven. Daarnaast moeten alle personen een verklaring van goed gedrag te overleggen. De toetsing door het ministerie van Justitie vindt plaats op de functieaspecten met een directe relatie tot de financiële dienstverlening dan wel specifiek voor de inschrijving in een van de erkenningsregelingen van de SAR.

RMiA

Registermakelaar in Assurantiën

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de vier kernwaarden van de RMiA: Registermakelaar in Assurantiën. Een RMiA geeft onafhankelijk verzekeringsadvies van een uitzonderlijk hoog niveau. Iedere RMiA wordt getoetst of hij voldoet aan de inhoudelijke én professionele kwaliteitseisen.

Meer informatie

RGA

Register Gevolmachtigd Agent

De erkenningsregeling RGA vertegenwoordigt een beroepsgroep van gevolmachtigd agenten met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid. Als Register Gevolmachtigd Agent bent u aangesloten bij een herkenbaar keurmerk dat laat zien dat u aan hogere eisen voldoet.

Meer informatie

RPA

Register Pensioen Adviseur

De Register Pensioenadviseur (RPA) zorgt voor onderscheid in pensioenadvies. De RPA kiest ervoor om zich kwalitatief te onderscheiden in zijn dienstverlening naar de klant en verder te gaan dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid.

Meer informatie

 

logo rv productions Website ontwerp RV Productions © 2011. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer