U bent hier: Home » SAR Summer Academy

SAR Summer Academy

SAR Summer Academy

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) start in de zomer van 2020 met het aanbieden van de best gewaardeerde masterclasses en workshops aan niet-ingeschrevenen. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij het conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

De SAR Summer Academy is bedoeld voor mensen die geen registratie hebben bij één van de registers van de SAR maar wel interesse heeft in één van de actuele onderwerpen uit het aanbod van de meer dan 200 PE-sessies die de SAR verzorgt voor de drie erkenningsregelingen die onder haar beheer vallen.
Dat zijn de Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), het Register Pensioenadviseurs (RPA) en het Register Gevolmachtigd Agent (RGA). De SAR voorziet in het transparant vastleggen en onderhouden van het deskundigheidsniveau van de bij haar geregistreerde assurantiemakelaars, assurantieadviseurs, pensioenadviseurs en gevolmachtigd agenten. Dit vanuit de overtuiging dat het past bij een verdere professionalisering binnen de financiële dienstverlening. 
De erkenningsregelingen vertegenwoordigen professionals met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid. De ingeschrevenen in de registers volgen meerdere masterclasses of workshops per jaar. In totaal organiseert de SAR voor haar achterban gemiddeld 200 bijeenkomsten. De ingeschrevenen waarderen deze gemiddeld met een 8. Hiermee bereikt de SAR dat het kennisniveau van alle ingeschrevenen hoger en actueler is dan de huidige wettelijke PE.

De prijs van de bijeenkomsten (twee workshops, inclusief catering en certificaat van deelname) bedraagt 450 euro (vrij van BTW). Uiteraard is het ook mogelijk om aan één workshop deel te nemen. De prijs bedraagt dan 250 euro, inclusief catering en certificaat van deelname. De aanvangstijden zijn:
Workshop ochtend - van 12.00 tot 15.30 uur;
Workshop middag - van 15.45 tot 20.00 uur.

De SAR wil via deze Summer Academy mensen in de gelegenheid stellen zijn of haar vakkennis op een hoger peil te brengen en te houden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met de SAR en de toegevoegde waarde van inschrijving in één van de registers. 

Voor meer informatie over het aanbod verwijzen wij u graag naar de pagina met het overzicht van het programma voor de SAR Summer Academy. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Stafbureau van de SAR via e-mail: info@sar.nu.

logo rv productions Website ontwerp RV Productions © 2011. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer

Fatal error: Cannot redeclare cache_get_content() (previously declared in /home/rvwebms/domains/rvwebms.nl/public_html/www/RVWebMS2/include/user.exec/main.php:8) in /home/rvwebms/domains/rvwebms.nl/public_html/www/RVWebMS2/include/user.exec/main.php on line 8